Steun ons en help Nederland vooruit

Bestuur

Het bestuur van de afdeling D66 Groot Waterland (Purmerend, Beemster, Waterland en Edam-Volendam) is verantwoordelijk voor de interne organisatie van de afdeling: van het organiseren van ledenvergaderingen en andere bijeenkomsten tot het voorbereiden van de verkiezingen. Dit zijn de bestuursleden:    

D66 Purmerend

De fractie van D66 Purmerend bestaat uit 4 raadsleden, 1 commissieleden en 3 fractiemedewerkers. Ook heeft D66 1 wethouder in het college van Purmerend, Paul van Meekeren. De fractie van D66 Purmerend is te bereiken via email.

D66 Beemster

De fractie D66 Beemster bestaat uit 1 raadslid, e commissieleden en een aantal steunfractieleden

D66 Waterland

D66 heeft in de gemeente Waterland (waterland.d66.nl) twee zetels in de gemeenteraad. Naast de raadsleden heeft D66 ook duoraadsleden en 1 wethouder in het Waterlandse college. Dit is Marieke van Dijk.

D66 Edam-Volendam

D66 Edam-Volendam heeft zich met een enthousiaste groep actieve leden vol ingezet op een mooi verkiezingsresultaat bij de vorige verkiezingen. Helaas heeft dat, op enkele stemmen na, net niet geleid tot een raadszetel. De leden van D66 Edam-Volendam blijven de gemeentelijke politiek in Edam-Volendam op de voet volgen. Ben je D66 Lid in Edam-Volendam en…